Cult of The Lamb krijgt dit jaar gratis extra content

Cult of The Lamb

Fantastisch nieuws voor wie maar niet genoeg kan krijgen van de indiehit Cult of The Lamb. Ontwikkelaar Massive Monster heeft namelijk bekend gemaakt dat we dit jaar een grote update mogen verwachten.

De update moet onder andere Heavy Attacks toevoegen en verder worden er tweaks en aanpassingen doorgevoerd aan de moeilijkheid en de diepgang in de game. Ook moet de toegankelijkheid voor nieuwe spelers geoptimaliseerd worden.

Wanneer we deze update mogen verwachten, is niet bekend gemaakt. Wel volgt er nog een tweede update waarin de aandacht wordt gevestigd op bugfixes.

Jim was in zijn review van Cult of The Lamb ontzettend positief over de game. Het is volgens hem de ideale mix tussen simulatie en avontuur, in een schattig en uniek concept.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.