fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 18 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Hopla, Ghostwire: Tokyo uitgespeeld in 13 uur en 23 minuten. Ik heb me goed geamuseerd en was vooral heel blij met het mooie, en ontroerende einde van deze titel. En zo zijn er niet veel de laatste maanden/jaren. Bon, nu over naar Redfall! Dit via Xbox Game Pass natuurlijk want na het lezen van al die negatieve reviews verwacht ik er niet te veel van. Waarom geen Star Wars Jedi: Survivor of Resident Evil 4 Remake? Omdat ik die pas besteld heb, en nog niet ontvangen heb. Redfall lijkt me dus een tussendoortje in afwachting van het betere werk.

Qua series ben ik begonnen aan het tweede seizoen van Sweet Tooth op Netflix. Een serie die me eigenlijk wat doet denken aan The Last of Us eigenlijk. Een collega vertelde me trouwens dat de film A Good Nurse op Netflix ook de moeite moet zijn. Benieuwd of hij gelijk heeft.


MrRolfson

Sinds deze week ben ik helemaal in de ban van Star Wars Jedi: Survivor Het is een meer dan blij weerzien met BD-1 en Cal Kestis in hun strijd tegen The Republic. De eerste game heb ik drie keer uitgespeeld en de eerste uren bewijzen dat deze Survivor een stuk grootser is dan zijn voorganger. De occasionele bug en glitch neem ik er op PS5 zonder problemen bij, al moet ik toegeven dat de game echt wel vlot draait.

Al gaan Cal en BD-1 zaterdag toch even wat minder aandacht krijgen, want ik trek met mijn vriendin én dochter naar de Arctic Monkeys in Amsterdam. Het wordt haar eerste échte grote optreden (op Joost op de Lokerse Feesten na). En da’s als muziekliefhebber in hart en nieren toch wel een speciaal moment.


RoMa

Help, ik ben plotseling weer compleet in de ban van Fall Guys! Wat blijft dat toch een absolute topgame. Ook de support is zoveel maanden/jaren later nog subliem. Met de nieuwe season pass die ik heb aangekocht heb ik binnenkort een geile Spongebob-skin. Sinds eergisteren is overwinning nummer 150 ook een feit! Let’s keep it rolling.

Ook in Rocket League heb ik de nieuwe season pass gekocht. ‘T is de eerste keer dat ik dit eens doe, na 480 uur gametime godbetert. Verder smijt ik me helemaal los en soepel doorheen de bochten in TT Isle Of Man: Ride On The Edge 3. M’n review van deze waaghalzengame lees je volgende week.

Op Streamz ben ik in de ban van Boardwalk Empire en Curb Your Enthusiasm. Een zeer kwalitatief en hoogstaand duo van drama en comedy.


auron_sagara

Waar ben ik in godsnaam terecht gekomen? Ik ben bezig aan The Last Case of Benedict Fox en de start van de game is één groot vraagteken. In de loop van volgende week mag je alvast mijn bescheiden mening over de game lezen.

Dit weekend staat er weer een pay per view event op het programma. WWE Backlash is het laatste event voor dat de Draft (supersterren worden van brand gewisseld) ingevoerd wordt.

Met het vrouwtje zijn we toegekomen aan seizoen 11 van Blue Bloods. Ik blijf erbij 1 van de beste politie reeksen dat er bestaat.


High_LordWolnir

Omdat ik vorig weekend druk in de weer was met de review van Redfall, ben ik er niet in geslaagd om Dead Island 2 uit te spelen. Daar komt dit weekend ongetwijfeld verandering in. De main story is bijna voltooid maar er resten nog voldoende side quests om mij nog een aantal uren zoet te houden in Hell-A. Het verbaast me dat er daar nog steeds zombies rondlopen na mijn toch al dertig uur durende playthrough.

Ook Elden Ring heeft me opnieuw in zijn greep. Dit is echt een game dat ik nooit beu zal geraken. Momenteel zit ik richting het einde van mijn derde volledige playthrough. En daarna? Een nieuwe playthrough met een nieuwe build, tiens!

Daarnaast schreeuwt Resident Evil 4 Remake opnieuw om aandacht. Ik sta te popelen om de game in hardcore modus uit te spelen. Pff waarom duurt zo’n weekend maar twee dagen?


Jim

Nadat we een hele week hebben mogen genieten van de zon, voorspellen ze de komende dagen minder weer. Ideaal dus om achter de console of pc te kruipen!

Stranded: Alien Dawn liet me de voorbije week genieten van een sim op console. Ik zal dus dit weekend weer heel wat tijd steken in het jagen op reuzegrote insecten en het uitbouwen van mijn basiskamp. Daarnaast brengt mijn controller me ook naar The Wild West in Evil West.

Zondagochtend help ik een kameraad met zijn verhuis en aansluitend doen we een barbecue. Beter niets gezegd over dat voorspelde slecht weer zeker?


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: