fbpx

Hogwarts Legacy bracht al 1 miljard in het laatje voor Warner Bros. Games en Avalanche Software

Hogwarts Legacy Key Art

Hogwarts Legacy is zonder twijfel een fantastische game waarin ik ondertussen al een stevig aantal uren heb ingestoken. Gisteren kwam de game uit op de vorige generatie consoles dus was het tijd om de cijfers er eens bij te halen.

Je hoeft geen rocket science gestudeerd te hebben om te zien dat de game rond de wereld van Harry Potter kanshebber is voor GOTY. Na hun record op Twitch, van meest bekeken singleplayer game aller tijden en hun 12 miljoen verkochte kopieën in de eerste twee weken na release, kunnen ze nu nog straffere cijfers voorleggen.

1 miljard winst en meer dan 15 miljoen verkochte kopieën later is het voorlopig verdict zo’n 3 maand na release. Dat cijfer zal dus zeker nog de lucht in schieten wetende dat de game gisteren uitkwam voor Playstation 4, Xbox One en Switch.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d