fbpx

Dit zijn de 5 best verkochte games in België (Week 17 2023)

Een nieuwe week en dus hoog tijd voor een nieuwe top 5 van de best verkochte games in België. Wie staat er vandaag op het hoogste schavot? Dat ontdek je hieronder.

Uiteraard staat Star Wars Jedi: Survivor op nummer 1 of wat had je gedacht. Op de tweede plaats Dead Island 2 dat zijn nummer 1-plaats na een week al moet afstaan. Maar ja wie kan er op tegen de Force?

FIFA 23 houdt netjes stand in de top 3, wat toch een beetje normaal is voor een voetballand als België denken we dan.

GTA V en Mario Kart maken net als vorige week de Top 5 volledig.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: