fbpx

Karl Urban speelt mogelijk Johnny Cage in Mortal Kombat 2 film

karl-urban-johnny-cage-pragafied

Er wordt overwogen om Karl Urban te casten als Johnny Cage in de opkomende Mortal Kombat 2 film, het vervolg op de film uit 2021. Karl Urban is bekend van zijn rollen in films zoals The Lord of the Rings, Thor: Ragnarok, Judge Dredd en de Amazon Prime-serie The Boys.

In de Mortal Kombat-games staat Johnny Cage bekend als een filmster die de Earthrealm beschermt met zijn martial arts-vaardigheden. Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, heeft The Wrap dit gerucht verspreid.

Begin 2022 werd aangekondigd dat er een vervolg komt op de in 2021 verschenen Mortal Kombat-film. Het script wordt geschreven door Jeremy Slater, die ook werkt aan de aankomende Moon Knight en Fantastic 4, terwijl Simon McQuoid de regie op zich neemt. Er zijn verder weinig details over de film bekend.

Ondertussen heeft ontwikkelaar NetherRealm al geruime tijd gehint naar een nieuwe game in de reeks, Mortal Kombat 12.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: