fbpx

10 ijzingwekkende minuten gameplay van Amnesia: The Bunker

Klaar om 10 minuten te bibberen en te beven? Of denk jij dat jouw zenuwen sowieso van staal zijn en dat je helemaal klaar bent voor Amnesia: The Bunker? Test het hieronder!

Overwin angst, zet door, en zorg dat je er levend uitkomt. In deze gameplay trailer van Amnesia: The Bunker toont het team een diepgaande blik op de dynamische en meeslepende manieren waarop het spel overleven aanpakt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: