fbpx

Eerste officiële teaser voor live-action reeks rond PlayStation-icoon Twisted Metal

Twisted Metal

De PlayStation-klassieker Twisted Metal zal voor altijd verbonden blijven met de iconische Sweet Tooth. We zijn dan ook razend benieuwd naar de live-action Twisted Metal TV-serie die er zit aan te komen. Misschien lost deze eerste teaser een tipje van de sluier?

Twisted Metal, een half uur durende live-action tv-serie gebaseerd op de klassieke PlayStation-game serie, is een high-octane actie-komedie, gebaseerd op een originele take van Rhett Reese & Paul Wernick en geschreven door Michael Jonathan Smith.

Het verhaal gaat over een buitenstaander met een grote mond die een kans krijgt op een beter leven, maar alleen als hij met succes een mysterieus pakket kan afleveren in een post-apocalyptische woestenij. Met de hulp van een gemene bijlzwaaiende autodief krijgt hij te maken met woeste plunderaars in verwoestende voertuigen en andere gevaren van de open weg, waaronder een gestoorde clown in een maar al te bekende ijscowagen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: