fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 43 – 2023

Weekendmenu

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week.

Praga

Als iedereen Alan Wake 2 en Marvel’s Spider-Man 2 speelt, dan speel ik gewoon Lies of P via Xbox Game Pass. Gratis, uitdagend en grafisch dik in orde. De verleiding om de eerdergenoemde games te spelen is groot, maar een mens moet rekening houden met zijn budget natuurlijk.

Op het vlak van series kijk ik naar Bodies (Netflix), Song of the Bandits (Netflix) en ben ik begonnen aan de vierdelige documentaire Beckham op Netflix. Uiteraard gaat die over David Beckham maar het is echt wel goed gefilmd en boeiend om naar te kijken.


MrRolfson

Na het fantastische Forza Motorsport mag ik me dit weekend opnieuw helemaal verkneukelen op een, hopelijk geweldige racegame. De eerste WRC-game uit de stal van EA Sports ligt op mij te wachten. Niet dat ik er geen vertrouwen heb, want de mannen van Codemasters zitten achter het stuur van EA SPORTS WRC. Mijn bevindingen lees je snel op Pragalicious.com!

Verder ga ik me uiteraard wagen aan het nieuwe seizoen van Fortnite én WarioWare: Move It! op de Nintendo Switch!


Jim

30 jaar geworden en nu wat rustiger aan gaan doen? Niks van! Vrijdag ga ik met een groep kameraden gaan eten in Antwerpen en nadien wordt er nog wat gegamed thuis. Ik ga namelijk aan de slag met Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. Een hele mond vol! Hou Pragalicious in de gaten voor m’n review!

Saints Row is geplatinumd dus ideale moment om met een nieuwe titel te starten.
Het weekend afsluiten doen we met een voetbaltrip naar Brugge voor de topper Cercle Brugge – Anderlecht. Denkey scoren voor Cercle? Ik Denkeyt ni!


auron_sagara

Je hebt het bekende boek In de Ban van de Ring, wel ik ben in de ban van Alan Wake 2. Mijn review staat ondertussen op onze website en wie hem gelezen heeft, weet dat dit voor mij de GOTY is.

Voor de rest zal ik mijn weekend spenderen aan Diablo IV, want de goesting naar bloed is enorm. Mijn vampierkrachten in het tweede seizoen snakken ernaar. Dit kan je in de loop van volgende week lezen wederom op onze website.

Er staat ook nog een pay per view van WWE op het programma, deze keer in het Midden-Oosten, namelijk Crown Jewel.


High_LordWolnir

Mijn verhuis is eindelijk achter de rug! Nu alle dozen zijn uitgepakt en alle meubels op zijn plaats staan, kan mijn verlof (dat maar liefst tot en met 26 november duurt) echt beginnen. En ik heb meer dan genoeg games om mij de komende weken mee bezig te houden.

Gisteren vond de release van de eerste verhaalsuitbreiding van Dead Island 2 genaamd Haus plaats. Dead Island 2 is voor mij één van de grootste verrassingen van dit jaar. Het spreekt voor zich dat ik mij meteen aan deze DLC ga wagen en opnieuw massa’s zombies in elkaar ga hakken.

Tevens kan ik sinds gisteren aan de slag met de volledige Campaign van Call of Duty: Modern Warfare III aangezien ik de game gepre-ordered heb. Op uitzondering van Call of Duty: Vanguard heeft de singleplayer modus in COD zelden teleurgesteld. Ik ga ervan uit dat het dit deze keer evenmin zal doen.

Tot slot zullen ook Diablo IV en Fortnite de nodige aandacht krijgen. Ik ben razend benieuwd om te landen op de originele map. Als laatbloeier heb ik de eerste jaren van Fortnite namelijk niet meegemaakt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: