fbpx

Nieuwe Godzilla Minus One trailer

Godzilla Minus One

Als ik op vakantie ga naar een zuiders land, dan wil ik altijd hagedisjes zien. Ik vind die grappig en cool. Gelukkig ben ik nog nooit een reuzenhagedis tegen het lijf gelopen, luisterend naar de naam Godzilla.

Godzilla Minus One speelt zich af in de onmiddellijke nasleep van de Tweede Wereldoorlog, in een tijd waarin Japan verlamd was door de atoombombardementen op Nagasaki en Hiroshima. Het vertelt het verhaal van hoe het land nog verder in beroering en chaos wordt gebracht wanneer de iconische kaiju voor de allereerste keer ontwaakt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d