fbpx

Launch trailer single player-campagne Call of Duty: Modern Warfare III

Call of Duty Modern Warfare 3

Het is nog wachten tot 10 november voor we met de hele inboedel van Modern Warfare 3 aan de slag kunnen. De single player-campagne is echter al beschikbaar. Goed om weten: als je deze uitspeelt verdien je rewards voor de multiplayer. Altijd tof!

Het verhaal volgt de multinationale speciale operatie-eenheid Task Force 141 bij het opsporen van Vladimir Makarov, een Russische ultranationalist en terrorist die van plan is een derde wereldoorlog te ontketenen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: