fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 44 – 2023

Weekendmenu

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week.

Praga

De rode draad van dit weekend wordt wederom Lies of P. Rustig en zonder stress me een weg vechten doorheen het universum van deze soulslike titel. Daarbovenop ben ik de Asus ROG Strix G18 aan het testen. Dit met pc-games als XCOM 2, Jurassic World Evolution en Stranded: Alien Dawn. Na het lezen van Frumberto’s review van Achilles: Untold Legends besloot ik me deze aan te schaffen via Steam voor 16 euro. (Kunt ge niet voor sukkelen he)

Qua series ben ik op Netflix per toeval begonnen aan October Faction. Valt best mee precies dus even verder kijken dit weekend. Het verhaal gaat als volgt: Dit familiedrama wordt echt monsterlijk als ouders Fred en Deloris jagen op het bovennatuurlijke en de tweeling Viv en Geoff hun eigen vreemde geheimen hebben.

Of wordt het toch iets anders? WANT ik ben zondag 12 november jarig, dus wie weet…


MrRolfson

Wat ik van EA SPORTS WRC vind, kan je ondertussen op deze fijne website lezen. Ik ga zeker en vast nog wat meer slippen en sliden in mijn Subaru Impreza! Hetzelfde geldt voor WarioWare: Move It! op de Nintendo Switch. Maar da’s meer kort en krachtig qua inspanning.

Ook Fortnite staat uiteraard op het programma, want het korte seizoen laat niet veel ruimte om te rusten. Zeker niet nu Kevin The Cube opnieuw zijn opwachting maakt in Loot Lake. ‘t Is toch altijd iets met die Kevins…


RoMa

Heel mogelijks zal ik misschien niet de enige zijn die dit weekend wat Call Of Duty gaat spelen. In de maps van de originele MW2 heb ik heel wat vrienden leren kennen die ik vandaag nog steeds goed ken. Hoog tijd dus om de gloriedagen van toen te herbeleven. Of de nieuwe COD effectief goéd is, lees je zeer spoedig op deze website.

Verder ben ik helemaal in de ban van Alan Wake 2. Maar je mag écht wel niet te vermoeid zijn als je deze speelt. Even relax achterovergebogen in de zetel gamen na een harde werkdag, daar is deze horror niet voor. Het is een heerlijke breinbreker.

Op Disney+ zit ik in seizoen 10 van It’s Always Sunny In Philadelphia. Dit is één van de beste sitcoms ooit gemaakt.


Jim

Vorige week heb ik de liefde ontdekt voor een Japanse franchise, tijdens het schrijven van een review. Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name is een spin-off van de populaire Yakuza reeks en het verhaal got me hooked.

Dit weekend gaat deze titel dan ook mijn verdiende aandacht krijgen. Begin/midden november is ieder jaar de periode waar shooterfans naar uitkijken. Ik denk logischerwijs dat ik niet de enige van de crew zal zijn, die dit weekend de nodige (nostalgische) uren zal spenderen aan deze game.

Na een leuk tripje naar Cercle Brugge vorige zondag zoeken we het dit weekend iets dichter. De topper in de Ghelamco arena tussen de troepen van Hein Vanhaezebrouck en RSC Anderlecht wordt hopelijk een mooie voetbalavond. Pronostiek 2-3!


auron_sagara

Seizoen 2 van Diablo IV heeft me meer dan duidelijk goe in de nek gebeten. De strijd tegen de bloeddorstige vampiers wordt stevig ingezet en met mijn chain-lightning Sorcerer zorg ik ervoor dat hun scherpe tanden met de grootste schokken er uitvallen. Dit weekend schrijf ik eindelijk een korte review over het tweede seizoen.

Dit weekend ga ik ook zonder fout aan de slag met Asterix en Obelix Heroes, deze kaartgame op Nintendo Switch heb ik even in de wachtrij moeten plaatsen door andere onverwachte zaken. Ik zal de kaarten deze keer dus op de tafel gooien en ervoor zorgen dat jullie in de loop van volgende week mijn bescheiden mening hierover kunnen lezen.

Naruto Shippuden houdt me enorm in de ban. Nog iets meer dan 100 afleveringen en ik ben eindelijk toegekomen aan het einde van een fantastische anime. Als je de begin jaren van Naruto erbij telt dan zit ik met deze reeks toch aan 721 afleveringen.


High_LordWolnir

Na vorig weekend de toch wel tegenvallende Campaign van Call of Duty: Modern Warfare III te hebben gespeeld, kan ik dit weekend eindelijk aan de slag met de multiplayer. Als trouwe fan van de franchise spreekt het voor zich dat ik enorm uitkijk om terug te keren naar de klassieke maps uit 2009. Tijdens de beta had ik mij alvast enorm goed geamuseerd.

Net zoals een aantal andere crewleden ben ook ik helemaal in de ban van Alan Wake 2. Weeral heeft Remedy Entertainment een meesterwerk afgeleverd. Samen met FromSoftware is dit toch wel mijn favoriete gameontwikkelaar.

Daarnaast blijft Diablo IV nog steeds veel aandacht genieten. Nog 25 Tiers te gaan en de Battle Pass van Season 2 is weeral volledig binnen.


Frumberto

Toch bezweken en de battle pas gekocht voor seizoen twee van Diablo IV. Nu verplicht ik mij natuurlijk tientallen uren in het spel te steken. Op de PS5 heb ik Achilles: Untold Legends gereviewd, de game zal na een speeltijd van 15 uur uitgespeeld zijn dit weekend. Zeker zijn geld waard!

We hebben eindelijk tijd om het tweede seizoen van The Bear te bingen. De beste serie die op het Disney+ platvorm te bekijken is als je het mij vraagt.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d