fbpx

Ontwikkeling Call of Duty Modern Warfare III zou slechts anderhalf jaar hebben geduurd

Call of Duty Modern Warfare III

Als we de eerste berichten mogen geloven, is de story mode in Modern Warfare III allesbehalve een toppertje.

Dat bevestigde onze eigen High_LordWolnir ook in de meest recente Pragalicious LIVE. Hij was allesbehalve te spreken over de korte duur van de verhaalmodus die slechts een 4-tal uur zou duren.

Dat zou wel eens te maken kunnen hebben met het feit dat ontwikkelaar Sledgehammer Games slechts anderhalf jaar of 18 maanden de tijd zou hebben gekregen om de game af te werken.

Reden hiervoor is dat Activision pas in de zomer van 2022 zou gezegd hebben dat ze een direct vervolg wilden zien van Modern Warfare II. Dat is alleszins het nieuwe dat de mensen van Bloomberg naar buiten hebben gebracht.

Verder zou Sledgehammer veel liever Advanced Warfare 2 hebben gemaakt, in plaats van deze Modern Warfare III. Al spreekt de ontwikkelstudio dit in een meer recent bericht op X resoluut tegen.

Hoe dan ook is RoMa hard aan het werk om jullie zo snel als mogelijk een review van Call of Duty Modern Warfare III te bezorgen. Stay tuned!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: