fbpx

Jurassic World Evolution 2 viert 2de verjaardag met gratis iconisch standbeeld van John Hammond

Om de tweede verjaardag Jurassic World Evolution 2 te vieren, trakteert de studio spelers op een gratis game-update. Hierbij ontvang je een bronzen standbeeld van John Hammond zoals te zien in Universal Pictures en Amblin Entertainment’s Jurassic World.

Alle spelers kunnen nu een waardig eerbetoon aan de nalatenschap van John Hammond opnemen in hun eigen parken, die bezoekers kunnen bewonderen. Ze kunnen ervoor kiezen om Hammonds oorspronkelijke visie getrouw na te spelen of een compleet nieuwe omgeving te bouwen voor hun prehistorische diersoort.

John Hammond

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: