fbpx

Deze games maken kans op prijzen tijdens The Game Awards

The Game Awards 2022

Op 8 december om 16u30 is het zover. Dan gaan The Game Awards van start, een grootse show waarin heel wat games in de bloemetjes gezet zullen worden. In totaal zouden er 50 (!) verschillende games getoond worden tijdens de show.

Welke games kans maken op een prijs, werd gisteren bekend gemaakt tijdens een speciale livestream gehost door Geoff Keighley.

Het coole is dat gamers van over de hele wereld kunnen stemmen op hun favorieten in categorieën zoals beste game in een specifiek genre, maar ook voor het beste audio design, beste Ard Direction, beste Soundtrack én natuurlijk ook de Game of The Year.

In deze laatste categorie strijden volgende games om de meest felbegeerde titel:

Klik zeker even door op de games, zo kan je ook de mening van onze crew nalezen van al deze topgames.

Stemmen doe je uiteindelijk via de website van The Game Awards.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: