Pragalicious Podcast #044 | Het belang van God of War Ragnarök en knallen in Overwatch 2 & Modern Warfare 2

In deze episode bespreekt de crew dé topper van het moment. Is God of War Ragnarök één van de beste games ooit gemaakt? Hoe belangrijk is deze reeks voor PlayStation? Verkiest onze crew de Griekse of de Noorse Kratos?

Verder gaat het over de knallende successen van Overwatch 2 en Call Of Duty: Modern Warfare 2 en het aankomend gemis van onze favoriete Witcher. De crew keuvelt ook over voedsel in lootboxen, Reinaert de vos en calamares met brochettes.


01:37 – Overwatch 2 bereikt de kaap van 35 miljoen spelers en blijft volle gas gaan
03:40 – Call Of Duty kent met Modern Warfare 2 z’n meest succesvolle launch ooit
09:37 – Henry Cavill neemt na het volgende seizoen afscheid van The Witcher
16:40 – God Of War Ragnarök is episch: is dit één van de beste games ooit gemaakt? Verkiest onze crew de Griekse of de Noorse Kratos?
28:00 – De suggesties van het huis


Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.