Gratis next-gen update voor eigenaars van The Witcher: Wild Hunt

Ik heb tientallen uren doorgebracht tussen de muren van Novigrad, de prachtige eilanden van Skellige, het prachtige Velen en vele andere iconische locaties in het derde deel uit The Witcher reeks.

Binnenkort kunnen we, samen met Geralt, terug naar dit prachtig spel en deze keer op de huidige generatie consoles. CD PROJEKT RED kondigde dit vandaag op Twitter aan.

Volgende week zal er ook een livestream te zien zijn op het officiële Twitch kanaal van de ontwikkelaar waarin we meer details zullen krijgen over deze update en hopelijk ook over toekomstige projecten binnen het team.

De gratis next-gen update is beschikbaar voor alle eigenaars van het originele spel en komt uit op 14 december.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: