fbpx

Je kan Call of Duty: Warzone 2.0 nu pre-downloaden

Morgen is het zover, dan maakt Warzone 2.0 zijn intrede. De verwachtingen zijn alvast hooggespannen en iedereen hoopt op een vlekkeloze launch. Of dat zal lukken? We kruisen onze vingers.

Je kan Warzone 2.0 pre-downloaden en je alvast voorbereiden op de nieuwe content die op 16 november verschijnt.

Een van de vele vernieuwingen die deze nieuwe battle royale met zich meebrengt, is de gloednieuwe Al Mazrah, de grootste map die Warzone tot nu toe heeft gezien. Hierin kun je door oude ruïnes, een gedeeltelijk ondergelopen kustplaats en een enorme metropool marcheren, naast 15 andere belangrijke punten.

Zorg er ook voor dat je op de hoogte bent van de spelbepalende mechanismen die met Warzone 2.0 worden gelanceerd: het nieuwe cirkelsysteem kan de gebruikelijke veiligheidszone willekeurig verdelen in meerdere gebieden die langzaam samenkomen. Strongholds bieden onderdak aan zwermen AI-strijders – en een indrukwekkende buit voor soldaten die competent genoeg zijn om ze te veroveren; en de nieuwe Goelag biedt een tweede kans op de overwinning, zodat je het in 2v2 kunt opnemen terwijl je je terugvecht naar de grote kaart.

Stel je team samen in de nieuwe zandbakmodus DMZ, zodat je het kunt opnemen tegen maximaal 100 spelers en meer dan 400 AI-vijanden terwijl je met je team een lijst met missies afwerkt. Als je tevreden bent met de loot die je hebt bemachtigd, zoek je een helikopter en breng je jezelf in veiligheid, of vecht je om de laatste rit naar buiten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: