“Er zullen meer dan vijftig games getoond worden tijdens The Game Awards”

The Game Awards 2022

The Game Awards vinden plaats binnen een kleine maand. Organisator en presentator Geoff Keighley onthulde in een interview met VideoGames.si dat er tijdens de award-show meer dan vijftig aankomende games de revue zullen passeren.

“Het zal een heuse uitdaging worden. Het gaat hier over meer dan 50 games. De kans bestaat dat er hier en daar op voorhand iets gelekt wordt”, zei Keighley. “We hopen dit tot een minimaal te beperken om zo toch enkele verassingen te kunnen tonen op de avond zelf.”

Op de vraag of er enkele wereldpremières zouden plaatsvinden kon de organisator en presentator nog niet te veel lossen. “Ik kan daar geen aantal op plekken, het zal min of meer consistent zijn met voorgaande jaren”, aldus Keighley. “We hebben een aantal bestaande games die worden aangekondigd die gloednieuwe content zullen laten zien, en dan hebben we ook nog een heleboel nieuwe games om te onthullen. Er wordt online al veel gespeculeerd over wat er wel of niet komt. Ik weet zeker dat sommige geruchten waarschijnlijk niet kloppen, en die zullen de komende weken alleen maar toenemen.”

The Game Awards 2022 vinden plaats op 8 december in het Microsoft Theater in Los Angeles, Californië.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.