fbpx

Openwereld actie-rpg Honor of Kings: World krijgt nieuwe gameplay trailer

Honor-of-Kings-World

Uitgever Tencent Games en ontwikkelaar TiMi Studio Group hebben een nieuwe gameplay trailer vrijgegeven voor Honor of Kings: World.

Honor of Kings: World werd voor het eerst in oktober 2021 aangekondigd. Het is een openwereld actie-rpg gebaseerd op de mobile game Honor of Kings. TiMi Studios heeft eerder al gewerkt aan spellen als Pokémon Unite en Call of Duty: Mobile.

Honor of Kings: World zal uitkomen voor meerdere platformen, maar de specifieke platformen en een eventuele releasedatum moet nog worden aangekondigd.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: