fbpx

Geniet van 30 minuten Harry Potter Hogwarts Legacy gameplay

Hogwarts Legacy

Het voorbije weekend pakte Warner Bros. uit met een vette Harry Potter Hogwarts Legacy showcase. Deze was goed voor maar liefst 30 minuten gameplay. Heb je deze gemist? Dan kan je hem hieronder herbekijken.

Warner Bros. Interactive heeft een grote gameplay showcase van meer dan 30 minuten uitgebracht, met een nieuwe blik op het creƫren van personages, een rondleiding door de school zelf en een kort voorproefje van de gevechten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d