Call of Duty: Modern Warfare 2’s Shoot House-map toont zich

Wanneer ik online shooters speel, dan kies ik altijd voor kleine(re) mappen. Geen sniper- of campertoestanden, maar gamers die er volop voor gaan. En geen schrik hebben om te sterven…

Ik ben dan ook een hele grote fan van mappen als Shipment, Das Haus of Nuketown. Als jij ook fan bent van deze straight forward aanpak, dan heb ik goed nieuws voor jou.

Woensdag start het eerste seizoen van Modern Warfare 2, en deze bevat een coole map genaamd Shoot House. Shoot House komt oorspronkelijk uit de eerste Modern Warfare (2019) en kan je zeker vergelijken met de mappen die ik aanhaalde hierboven.

Vandaag krijgen we alvast de eerste bewegende beelden van deze map.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)