fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 45 – 2023

Weekendmenu

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week.

Praga

Ik keer terug naar het jaar 2010, het jaar waarin Alan Wake verscheen op Xbox 360. Ik was immers jarig het voorbije weekend en kreeg van mijn kinderen Alan Wake 2 op PS5. Na het lezen van Aurons review besloot ik net als hem te doen. Eerst Alan Wake Remastered spelen (PS Plus) en dan pas beginnen aan de sequel. Tussendoor speel ik mijn guilty pleasure Lies of P verder.

Qua series zit ik wat op mijn honger. Ik ben nog steeds bezig met Bodies en October Faction op Netflix, maar ben wel heel benieuwd naar Alter Ego op Streamz (vanaf 1 december). Misschien dat ik de gaatjes vul met nog wat films tussendoor.


MrRolfson

Vrijdag zit ik net zoals enkele duizenden andere mensen rond het iconische parket van het Gentse Kuipke om te genieten van de vierde dag van de Zesdaagse. Geen Iljo Keise meer, maar genoeg schoon en sportief volk om voor te supporteren!

Qua games staat Fortnite uiteraard op het menu en ook de ROG Ally ga ik een serieus uittesten. Benieuwd of zo’n draagbare PC echt iets voor mij is.


Jim

Dit weekend laat ik de ‘inner’ Bourgondiër nog eens goed los bij mezelf. Vrijdag wordt er namelijk goed gedineerd. Nog niet helemaal bekomen van de ribbetjes is het zaterdag weer van dat met een familiefeest. Alle neven, nichten, tantes en nonkels nog eens tesamen om te klinken en te eten op de familie. Interland voetbal is ideaal want dat betekent zondag rustdag, en heel wat tijd om te gamen.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name was een zalige kennismaking met de Yakuza franchise en het verhaal ervan wordt afgerond dit weekend. Daarnaast laat het webslingeren me ook niet los (of andersom). Een goeie 15u ver in de game en ik hoop zondag de story van Spider-Man af te ronden.

Als er nog wat tijd overblijft naast al dat gamen pik ik de draad terug op bij Star Wars. Volgende in de lijst is de serie Andor, waar ik alleen maar goeie dingen van heb gelezen!


auron_sagara

Dit weekend staat weer bol van het gamen en Naruto. Qua games ben ik in Alan Wake 2 alles aan het proberen onthullen, want ik ben helemaal geen trophy-hunter, maar als ik een game speel waar ik van hou, dan geef ik het de liefde terug die het verdiend.

Het tweede seizoen van Diablo IV heeft me deze keer flink in de nek gebeten en ben ik het verplicht om deze keer wel de battle pass te completen. Net zoals met Fortnite, daar ben ik ook terug hooked aangeraakt en aangezien ons Lara in de tijd veel wat skins bij elkaar heeft gespeeld, beloon ik me steeds bij het behalen van een Victory met het selecteren van een nieuwe skin. Een mens moet toch wat doen met zijn tijd.

Naruto Shippuden daar ben ik ondertussen over aflevering 400 gepasseerd en miljaar wat een gevechten heb ik de voorbije dagen zien passeren.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d