fbpx

Nvidia pakt groots uit met Black Friday

Nvidia

Nvidia kondigt een reeks vroege Black Friday kortingen aan op GeForce grafische kaarten, laptops en desktop pc’s. Zo biedt Nvidia gamers en creatieve professionals de kans om hun ervaring te optimaliseren met zeer aantrekkelijke kortingen.

De kortingen omvatten een uitgebreid assortiment GeForce-hardware. Of je nu op zoek bent naar verbeterde grafische prestaties met een nieuwe grafische kaart, mobiliteit met een high-performance laptop, of de kracht van een GeForce desktop; deze deals mag je echt niet missen.

De aanbiedingen zijn geldig voor een beperkte tijd, dus haast je om te profiteren van deze kortingen en jouw game- en creatieve ervaring te maximaliseren deze feestdagen!

Bekijk een greep uit de aanbiedingen hieronder:

GeForce grafische kaarten

GeForce laptops

GeForce desktops

G-SYNC schermen

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: