fbpx

Call of Duty: Modern Warfare 3 kreeg zonet vier nieuwe mappen

Call of Duty Modern Warfare 3

Zelf kon ik niet aan de verleiding weerstaan en dus bevind ook ik me in het online strijdtoneel van Modern Warfare 3. Mijn favoriete map is Rust, aangevuld met Skidrow, Highrise, Terminal en Scrapyard. Maar er duikt plots nog een oude favoriet op…

Jammer genoeg gaat het niet om Nuketown of Shipment maar die komen later wel hoop ik.

Uit Modern Warfare 2 komen Farm 18, Crown Raceway, Shoot House en Mercado Las Almas het aanbod vervoegen. En Shoot House vind ik ook super om te spelen.

Deze zijn voorlopig alleen via een speciale speellijst speelbaar, in modi zoals Team Deatchmatch, Domination en Kill Confirmed. Waar is Hardpoint mensen?

Daarnaast is er ook een optie toegevoegd om Terminal 24/7 te spelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d