fbpx

De EVOL-X, de nieuwe officiële Xbox-controller, is nu verkrijgbaar

Nacon EVOL-X

Nacon kondigt aan dat de EVOL-X, zijn nieuwste officiële Xbox-controller, nu verkrijgbaar is.

Voor spelers die een nieuwe officieel gelicenseerde Microsoft-controller zoeken is dit een ideale keuze dankzij zijn gebruiksgemak, comfort en duurzaamheid.
 
De EVOL-X biedt de volgende features:

  • Vier trillingsmotoren (twee in de triggers en twee in de handgrepen) zodat spelers alle sensaties van de game in hun handen kunnen ervaren.
  • Bedrade USB-verbinding met 3 meter lange, verwijderbare kabel om op een comfortabele afstand van het scherm te kunnen spelen
  • Een versterkte 3,5 mm jack voor optimale duurzaamheid
  • Een stroef oppervlak voor optimaal grip en comfort tijdens lange game-sessies
  • Grotere actieknoppen voor meer gebruiksgemak en comfort
  • Concave stick heads voor een nauwkeurigere besturing

De zwarte en witte versie zijn nu te koop in winkels voor de verkoopadviesprijs van € 34,99. De RGB color is verkrijgbaar voor de verkoopadviesprijs van € 39,99.
Pro Black en Pro Carbon zijn verkrijgbaar vanaf 17 november 2023 voor een verkoopadviesprijs van € 39,99.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d