fbpx

Streamz lost eerste volledige trailer voor dramareeks Alter Ego

Alter Ego

Begin december kunnen we op Streamz kijken naar de eerste aflevering van een spannende nieuwe dramareeks getiteld Alter Ego. Eerlijk is eerlijk: ik ben geen fan van Vlaamse series, maar het concept en het idee achter deze reeks intrigeert me…

In de mysterieuze dramaserie ‘Alter Ego’ volgen we Gilles (Ward Kerremans) die tijdens zijn jeugd met de plotse dood van zijn vriendin Romy wordt geconfronteerd. Jaren later worstelt hij nog steeds met dat tragisch verlies tot een mysterieuze figuur opduikt waardoor Gilles alles in vraag stelt.

Hij gaat wanhopig op zoek naar antwoorden over wat er toen gebeurd is. Zijn zoektocht leidt hem naar de private bank Salvator, maar achter de gesloten deuren van Salvator ontdekt hij een verborgen wereld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: