fbpx

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin launch trailer

Warhammer Age of Sigmar

Fans van het RTS-genre, en Warhammer in het bijzonder, die kunnen vanaf 17 november aan de slag met Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin.

Frontier Developments is meer dan Jurassic World Evolution, Elite: Dangerous, Planet Zoo en Planet Coaster. Dat willen ze bewijzen met de RTS Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin.

Of ze daarin slagen, dat ontdekken we vanaf 17 november op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: