fbpx

Fallout 76 viert vijfde verjaardag met feestelijke in-game evenementen en beloningen 

Fallout76

In het begin was Fallout 76 een ramp. Iedereen dacht dan ook dat de mmo in het Fallout-universum het niet lang zou volhouden. Maar kijk, ondertussen viert de game toch maar mooi zijn vijfde verjaardag!

Voor deze gelegenheid organiseert Bethesda Game Studios verschillende in-game-evenementen, een Birthday Parade en vrolijke feestartikelen voor spelers.

Vanaf vandaag tot 21 november kunnen spelers dagelijkse en wekelijkse uitdagingen voltooien als onderdeel van het in-game Birthday Challenge Event en beloningen met een speciaal thema verdienen, zoals feestmutsen, C.A.M.P.-decoraties, taart en meer.
 
Om de festiviteiten gaande te houden, worden bewoners uitgenodigd om deel te nemen aan de Birthday Parade op meerdere platforms, waar het Fallout 76-communityteam privéwerelden zal bezoeken met praalwagens die door leden van de community zijn gemaakt.

Check de stream van gisteren via Bethesda’s wereldwijde Twitch-kanaal om de parade te herbekijken.
 
Prime Gaming en Xbox Game Pass bieden ook een verjaardagstraktatie. Actieve Prime Gaming- en Xbox Game Pass Ultimate-abonnees kunnen de Fallout 76 5th Birthday Bundle ophalen met exclusieve C.A.M.P.-items, een VTU Graduation Cap en een feestelijk Photomode-kader als gratis beloning. Deze aanbieding eindigt op 17 januari voor Prime Gaming en 17 december voor Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d