fbpx

Avatar: Frontiers of Pandora Season Pass krijgt twee verhaaluitbreidingen

Avatar Frontiers of Pandora

We moeten nog zo’n drie weken geduld uitoefenen voor we aan de slag kunnen met Ubisofts Avatar: Frontiers of Pandora.

In de aanloop van de release geeft Ubisoft al uitgebreide details vrij van wat we mogen verwachten in de Season Pass in 2024.

In de zomer van 2024 kunnen we aan de slag met het eerste Story Pack: The Sky Breaker. Hierin moeten we de Na’vi clans beschermen van een mysterieuze donkere schaduw in de lucht.

In de herfst van 2024 staat dan weer het tweede Story Pack op het programma met de naam Secrets Of The Spires. Hierin ligt de nadruk vooral op luchtgevechten met je banshee. Deze uitbreiding introduceert meteen ook een nieuw gebied waarin je heel wat geheimen kan ontdekken volgens Ubisoft.

De Avatar: Frontiers of Pandora Season Pass is onderdeel van de €109,99 kostende Gold Edition of de €129,99 kostende Ultimate Edition. Er is nog geen prijs bekend van de losse Season Pass, maar vermoedelijk zal deze zo’n €40 gaan kosten.

Avatar: Frontiers of Pandora is vanaf 7 december verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: