fbpx

Launch trailer Age of Empires IV: The Sultans Ascend

Age of Empires IV: The Sultans Ascend

Microsofts Age of Empires-reeks blijft toch een van de meest iconische RTS-reeksen ooit. Met The Sultans of Ascend expansion breidt Microsoft een extra hoofdstuk aan Age of Empires IV.

Je staat aan het hoofd van machtige troepen om je thuisland te verdedigen in The Sultans Ascend, de nieuwste uitbreiding voor Age of Empires IV.

Beleef een gloednieuwe campagne in het Midden-Oosten of voer het bevel over nieuwe beschavingen met de Japanners en Byzantijnen.

Kruip in de huid van het moslimverzet in de strijd tegen de Europese kruistochten in de dramatische nieuwe single player-campagne. Volg het verhaal van bekende moslimleiders, hun strijd met de Europese kruisvaarders en de gevechten die ze leverden.

Naast een gloednieuwe campagne bevat deze uitbreiding boordevol functies twee volledig nieuwe speelbare beschavingen, de Japanners en de Byzantijnen, en vier speelbare variantbeschavingen die beschavingen die voor het eerst werden geïntroduceerd in de hoofdrelease van Age of Empires IV opnieuw bekijken en verbeelden. De game bevat ook tien nieuwe kaarten, nieuwe vrij te spelen beloningen en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d