fbpx

Payday 3 krijgt binnenkort gratis update met nieuwe heists

Payday 3

Met ons kwartet aan schietgeweld (Praga, MrRolfson en Razer) waren we zeer nieuwsgierig bij de release van Payday 3. Ondanks dat de gameplay in coöp zeer vermakelijk is, werd de game door heel wat ongemakken opzij gelegd. Komt daar binnenkort misschien verandering in?

Ontwikkelaar Starbreeze Studios heeft sinds de release van Payday 3 al heel wat kritiek moeten slikken. Het steeds uitstellen van de eerste grote patch deed hun ook geen deugd. Met als gevolg dat het spelersaantal op een zwaar dieptepunt terechtkwam.

Deze maand zou er echter een nieuwe gratis update plaatsvinden met daarin twee nieuwe heists. Alhoewel we in dit geval niet echt kunnen spreken over nieuwe heists. Wie Payday 2 heeft gespeeld zal ongetwijfeld de heists herkennen. Het gaat namelijk over ‘Murky Station’ en ‘Cook off’ die in een herwerkte versie speelbaar zullen zijn in Payday 3.

Naast de nieuwe herwerkte heists zullen er ook nieuwe skills aan de game worden toegevoegd. Ook zullen we kunnen genieten van nieuwe muziek. Starbreeze Studios is nog steeds bezig met een herwerkt progressiesysteem, want hier had de community ook stevig te klagen over. Hopelijk kan de ontwikkelaar dit allemaal nog rechttrekken, want uiteindelijk is Payday 3 een meer dan aangename coöp game.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: