fbpx

Vanaf 7 januari starten de opnames van The Last of Us seizoen 2

The Last of Us HBO

Hebben jullie net als de crew van Pragalicious zo genoten van het eerste seizoen van HBO’s The Last of Us? Dan brengen we jullie goed nieuws, want vanaf 7 januari starten eindelijk de opnames van het tweede seizoen. De première zou dan normaal plaatsvinden begin 2025.

Door de WGA en SAG-AFTRA stakingen is er qua films en series heel wat op de lange baan geschoven. Zo ook het tweede seizoen van HBO’s The Last of Us. Production List, de organisatie die diverse filmproducties bijhoudt, heeft de bevestiging de wereld ingestuurd dat de opnames vanaf 7 januari van start gaan.

Casey Bloys is de CEO van HBO en maakte eerder deze maand bekend dat we ergens begin 2025 de serie kunnen bekijken. Dit natuurlijk als alles volgens de plan verloopt.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d