fbpx

Hearthstone Showdown in the Badlands nu live

Hearthstone Showdown in the Badlands

Naast diverse, hoe zal ik zeggen, gewone games heeft Blizzard ook nog een digitaal kaartspel dat al jaren meegaat, namelijk Hearthstone. Deze is sinds vandaag nog wat uitgebreider met de release van Showdown in the Badlands.

Showdown in the Badlands, Hearthstones derde en laatste uitbreiding van het jaar, is nu live.

Wat kan je zoal verwachten?

  • Nieuw Keyword: Quickdraw: In de Badlands kan snel zijn bij het trekken van kaarten je hachje redden. Kaarten met het Keyword Quickdraw krijgen een bonus in de beurt waarin ze aan je hand worden toegevoegd. Schiet kaarten af zodra je ze trekt voor een optimaal resultaat!
  • Nieuw Keyword: Excavate: Rijkdommen zijn er in overvloed, als je ze kunt vinden! Kaarten met het Keyword Excavate leveren je schatten uit de Azerietmijn op. Telkens als je Excavate, krijg je een willekeurige opgegraven schat van het niveau waarop je je bevindt en ga je naar het volgende niveau. Na het ontvangen van een schat van het laatste niveau wordt die mijn leeggehaald en begin je opnieuw in een nieuwe ader.
    • Legendarische schatten opgraven: Alleen de stedelijke klassen kunnen een klassespecifieke Legendarische Excavate Treasure bemachtigen als ze voor de vierde keer iets opgraven – Death Knight, Mage, Rogue, Warlock en Warrior.
  • Legendarische Outlaws. Demon Hunter, Druid, Hunter, Paladin, Priest en Shaman zijn onze Outlaws. Elk van deze klassen krijgt een krachtige verzamelbare Legendary Outlaw-minion die een bonuseffect krijgt als je geen duplicaten in je deck hebt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d