fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 21 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Oef! Ik ben verlost van Redfall, en dat na 22 uur en 22 minuten. Maar zoals ik al zei, elke game die ik begin speel ik uit, en dat geldt dus ook voor Redfall. De volgende in het rijtje is Resident Evil 4 Remake. Benieuwd of ik daar mentaal klaar voor ben. En tussendoor af en toe eens een potje Fortnite want mijn Ranked Modus, Silver III – 37 procent, op moment van schrijven die mag altijd naar Gold gaan natuurlijk.

Qua series ga ik beginnen aan Kaleidoscope met niemand minder dan Giancarlo Esposito, je weet wel die slechterik uit The Mandalorian, Revolution en Far Cry 6, in de hoofdrol. Een meesterdief en zijn team ondernemen een epische en complexe roofoverval die 7 miljard dollar moet opleveren, maar verraad, hebzucht en andere gevaren ondermijnen hun plannen.


MrRolfson

Dit weekend ga ik vooral van de buitenlucht genieten. Het kwik tikt boven de twintig graden aan, dus trek ik er met mijn vriendin even tussenuit. Al ligt dat misschien vooral aan het feit dat we ondertussen drie jaar samen zijn.

Sinds deze week staat het tweede seizoen van Oh Cook met James May op Amazon Prime, een programma dat we zeker kunnen bingen wanneer we helemaal uitgewandeld zijn. Die man kan wat mij betreft helemaal niks fout doen door zijn eeuwige, sarcastische enthousiasme.


auron_sagara

Na mijn fantastische avontuur met Link in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom schakel ik even over naar Kratos, de barmhartige doder der goden in God of War: Ragnarok.

Ik zit op dit moment op 70% en wil absoluut die platinum in de wacht slepen. Met de voorgaande is het me alvast gelukt, dus bij deze ben ik het mezelf verplicht.

We gaan op zaterdag met het gezin een dagje in Gent vertoeven en we sluiten het verlengde weekend af met wederom een pay per view van WWE, waar het event Night of the Champions op het programma staat.


Jim

Dit weekend belooft weer een ondood weekend te worden. En dan heb ik het niet over een zondagse kater waarbij ik als een zombie naar de waterfles snak. Integendeel, tijdens dit verlengd weekend houd ik me terug bezig met Evil West en Dying Light 2. Deze week ben ik samen met een kameraad de game coop beginnen spelen en we amuseren ons rot!

Qua series pink ik samen met de vriendin een traantje weg tijdens het bekijken van Boris. De prachtige roadtrip door Canada van drie vrienden, Jeroom, Bockie de Repper en Jonas Geirnaert. Een avontuur met een lach, een traan en een bijzonder symbolisch doel!


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: