fbpx

De beste Fallout game is nu gratis verkrijgbaar via Epic Games Store

Ik ben al fan van de Fallout serie toen die in 1997 verscheen. Ik heb de eerste kapot gespeeld en ook enorm hard genoten van elke Fallout game die daarna verscheen. Maar in al die jaren kon er slechts één de beste zijn, en die is nu gratis!

Inderdaad, tot en met 1 juni kan je Obsidian Entertainments Fallout: New Vegas, dé Ultimate Edition, gratis claimen en aan je collectie toevoegen via de Epic Games Store.

Een no brainer als je het mij vraagt!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: