fbpx

Comic Con Brussels 2023: Q&A met Paddy Considine (House of the Dragon)

Game of Thrones was, op de laatste aflevering na, best episch. De prequel, House of the Dragon, is ook goed op weg om die status te bereiken. Dat heeft de reeks voor een stuk zeker te danken aan King Viserys, vertolkt door de Engelse acteur Paddy Considine.

Als er koningen spreken dan is onze Razer van de partij. De Prins van Wetteren, zoals ze hem al eens plegen te noemen, is een graag geziene gast op deze conventies. Hij stond dan ook op de eerste rij om deze Q&A vast te leggen voor ons.

Je kan trouwens meer Q&A’s bekijken op Razers YouTube-pagina.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: