fbpx

Audiopocalypse, de Festival of Legends Mini-Set voor Hearthstone, komt 31 mei

Op 31 mei brengt Hearthstone 38 geheel nieuwe kaarten uit in de Festival of Legends Mini-Set, Audiopocalypse. E.T.C. zelf betreedt het podium, samen met nieuwe dual-class combinaties en een gastoptreden van een demonische favoriet in de Tavern Brawl en Battlegrounds.

Het Festival of Legends rockt al een tijdje door, en de Grimtotem Tauren van Thousand Needles zijn het lawaai zat! E.T.C heeft zijn gitaar opgepakt en vraagt aan alle concurrerende bands van het festival om hun krachten te bundelen tegen de Grimtotem en het lot van de muziek op Azeroth te redden! Laat je de muziek uitdoven, of vecht je om de goede vibraties te behouden?

MIX THINGS UP!

  • Er gaat niets boven de gedeelde ervaring van het bijwonen van een festival, en de deelnemers weten dat. Degenen met een eclectische smaak hebben ervoor gekozen hun liefde voor meerdere muziekgenres te tonen met geheel nieuwe dual-class combinaties, waaronder zowel minions als spreuken.
  • Er zijn ook nieuwe Remixed-kaarten die een bonuseffect krijgen in je hand, waarbij de effecten verschuiven met de rotatie van elke beurt. 

DIABLO KEERT TERUG NAAR DE TAVERNE

  • Het Eeuwige Conflict is overgewaaid naar de Taverne! Diablo zelf keert als held terug naar de Battlegrounds van 5-7 juni. Bovendien kun je twee weken achter elkaar van 7 tot 21 juni de Diablo-thema Tavern Brawl bijwonen. Test je moed tegen de mysterieuze Dark Wanderer in dit epische eindbaasgevecht (waarbij de progressie bij elke run wordt opgeslagen!) en verdien een zondig mooie cardback-beloning. 

COSMETICS

  • Laat je van je boekenkant zien met nieuwe cosmetica met een klassiek verhaal als thema. Er is voor elk wat wils, zoals de leergierige boekenwurm Elise, de statige waterspuwer Guldan en de knappe kikkerprins Thrall. Verkrijgbaar in de winkel!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: