fbpx

Dit is volgens jullie, de Pragalicious-community, de beste game van 2021!

It Takes Two

Jullie kozen gisteren, tijdens onze wekelijkse Zondag Polldag, jullie eigen favoriete game van 2021 en bepaalden zo de winnaar van de Pragalicious Game of The Year Publieksprijs.

Net zoals de Game of The Year-award die door de redactie werd uitgereikt, was het ook bij deze publieks- of communityprijs een spannende nek-aan-nekrace tussen twee titels. Uiteindelijk trok de fantastische co-op game It Takes Two aan het langste eind met 15,49% van de stemmen.

De nipte tweede was de beste horrorgame van dit jaar: Resident Evil: Village met 11,27% van de stemmen.

Het podium wordt vervolledigd door Ratchet & Clank: Rift Apart én Halo Infinite, want beide games behaalden 8,45% van het totaal aantal stemmen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: