Mages of mystralia gebruiken hun magie en worden gratis op de Epic Game Store

De actie op de Epic Games Store is nog lang niet voorbij, dus is het wederom tijd om de nieuwe gratis game bekend te maken. Deze keer is het de beurt aan een indie game, namelijk Mages of Mystralia.

In Mages of Mystralia staat magie en het nodige puzzelwerk centraal. Het is aan jou als jonge magiër om het koninkrijk Mystralia te verlossen van het kwade. Dit doe je door magische spreuken op verschillende manieren toe te passen en heel wat puzzels op te lossen.

De game werd met heel wat prijzen bekroond in het jaar 2016 en 2017, daarnaast werd de game ook nog getrakteerd op heel wat nominaties. Dus waar wachten jullie nog op? Downloaden is de boodschap.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.