The Riddler speelt een spel in nieuwe trailer van The Batman

The Batman

Dat Robert Pattinson niet bepaald in de hoogste lade ligt als gevolg van zijn rol in de Twilight-films, is niet meteen een groot geheim. Ik had het er zelf ook wat moeilijk mee toen bekend raakte dat hij in de rol zou kruipen van Bruce Wayne in The Batman.

Maar na het zien van de eerste trailer moest ik mijn vooroordelen aan de kant schuiven, want Pattinson lijkt een erg donkere Batman neer te gaan zetten. En in de nieuwe trailer die vannacht werd vrijgegeven, wordt dat gevoel alleen maar versterkt.

Naast Pattinson is het vooral Paul Dano als The Riddler en Zoe Kravitz (dochter van) als Catwoman die met de aandacht gaan lopen. Zo krijgen we een eerste blik in wat The Riddler van plan is met The Batman en Gotham.

Naast de trailer, gaf Warner Bros. Pictures ook een nieuwe poster vrij, waarop The Batman en Catwoman te zien zijn.

The Batman moet op 4 maart 2022 te zien zijn in de bioscopen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.