Mogelijke releasedatum God of War: Ragnarök gelekt

God Of War Ragnarök

Naar welke games we met de Pragalicious-crew reikhalzend naar uitkijken, lees je deze week nog in een uitgebreide special. Al kan ik je wel al verklappen dat God of War: Ragnarök ongetwijfeld in dit lijstje terug te vinden zal zijn.

Niet geheel onverwacht natuurlijk, want de reboot van de hack ’n slash-reeks was in 2018 een waanzinnig succes. Volgend jaar kunnen we dan eindelijk opnieuw op stap met Kratos en zijn zoon, al is er nog steeds geen officiële releasedatum bekend gemaakt.

Enkele speurneuzen hebben nu in de PlayStation Database ontdekt dat er naar God of War: Ragnarök een releasedatum te zien is: vrijdag 30 september 2022. Al valt het te betwijfelen of deze datum ook effectief klopt.

De kans is namelijk reëel dat het om een zogenaamde placeholder of tijdelijke datum gaat. Bovendien is 30 september de laatste dag van van het derde kwartaal van 2022, wat erop zou kunnen wijzen dat Sony mikt op een releasedatum ergens in dit kwartaal.

Het is alleszins wél duidelijk dat de game op PlayStation 5 én PlayStation 4 zal verschijnen. Of die aanduiding in de PlayStation Store moet ook een vergissing zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.