Titanfall 2-mod blaast online-luik nieuw leven in

Titanfall 2 was een meer dan behoorlijk game, zeker als het neerkomt op het online-luik. Jammer genoeg hielpen hackers die ervaring om zeep door middel van allerhande hacks en DDOS-aanvallen op de Titanfall 2-servers. Het Twitter-kanaal ‘SaveTitanfall’ liet echter weten dat er licht aan het einde van de tunnel is.

Want de Northstar-mod maakt het vanaf heden mogelijk zelf een server op te zetten en zo samen te spelen met andere spelers. Er is wel één belangrijke voetnoot; de server is nog steeds vatbaar voor hacks, al is het ‘ontdekken’ van zo’n custom server stukken moeilijker voor hackers versus de officiële Titanfall 2-servers. Instructies over hoe de mod te installeren vind je terug op github.

Een dergelijke mod voor de eerste Titanfall zit er jammer genoeg niet aan te komen. De makers legden uit dat de mod eigenlijk verder bouwt op componenten die beschikbaar zijn in Titanfall 2, maar niet in de eerste telg. Custom servers integreren op de eerste telg zou dus monnikenwerk zijn versus de recuperatie die nu werd uitgevoerd. Jammer, al zijn we toch zeer blij met de Titanfall 2 custom servers!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.