Check de nieuwe, donkere trailer van The Batman

Het is moeilijk om na de waanzinnige prestatie van Christian Bale als Batman de Batlaarzen aan iemand anders te geven. Ben Affleck was zeker niet slecht maar we krijgen met Robert Pattinson, die bekend werd door zijn rol in Twilight, toch wel een heel ander soort Batman dan zijn voorgangers.

The Batman is een mysterie-thriller waarin Batman (Pattinson) een reeks high-profile moorden onderzoekt, gepleegd door de Riddler (Paul Dano), aka Edward Nashton. Batman werkt samen met zijn Gotham Police bondgenoot James Gordon (Jeffrey Wright). De film wordt een pak donkerder dan zijn voorgangers en lijkt de door Joker ingeslagen weg verder te zetten.

De cast van Batman bestaat uit Andy Serkis als Alfred Pennyworth, Colin Farrell als Oswald ‘Penguin’ Cobblepot, Zoë Kravitz als Catwoman en Peter Sarsgaard als Gotham DA Gil Colson.

The Batman moet vanaf 2 maart 2022 te zien zijn in de bioscopen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.