Gotham Knights krijgt een nieuwe verhaaltrailer, maar geen releasedatum 

De story trailer toont Nightwing in gesprek met superschurk The Penguin, die uitlegt dat de Batfamilie – Nightwing, Batgirl, Robin en Red Hood – geen schijn van kans heben in een Gotham dat wordt geleid door het dodelijke syndicate, The Court of Owls. 

Gotham Knights, dat vorig jaar werd aangekondigd, speelt zich af in een universum waarin Bruce Wayne/Batman is overleden. De leden van de Wayne Family, waaronder Nightwing, Batgirl, Robin en Red Hood, moeten samenwerken om Gotham City te beschermen van alle bad guys.

Gotham Knights zal je co-op kunnen spelen terwijl je het opneemt tegen schurken als Mr. Freeze en de Court of Owls.

In een aparte behind-the-scenes praten de ontwikkelaars van de game Scott Snyder, Greg Capullo, en DC CCO Jim Lee over de game en hun inspiratiebronnen. 

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.