GTA V update zorgt voor bijzondere glitch

Spelers melden dat ze in GTA V Online problemen krijgen door een glitch. Deze zou ervoor zorgen dat een hele lobby uit het niets zou teleporteren naar een bepaalde plaats in de map.

Stel je volgend scenario voor. Je bent GTA V Online aan het spelen in een publieke lobby, je bent druk bezig met je eigen criminele activiteiten en andere spelers met hun persoonlijke agendapunten. Plots wordt het scherm zwart, en op het moment dat je scherm terug verschijnt sta je voor een huis of een ingang van een garage. Je staat er niet alleen, want alle andere spelers van de lobby zijn naar dezelfde plek geteleporteerd. Iedereen in de war, boos en vooral gewapend.

Sinds Rockstar een kleine update uitbracht voor GTA V Online zijn dit de scenario’s die zich afspelen, bij vele spelers op hun PlayStation 4 en Xbox One. Het ene moment ben je met je eigen zaken bezig en het volgende moment vecht je voor je leven tegen iedereen die aanwezig is.

Rockstar zal dit probleem ongetwijfeld snel oplossen, maar YouTuber GeriatricGTA trakteert ons toch op een bijzonder filmpje, waar we getuige zijn van het resultaat van de glitch.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.