fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 20 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Een lang weekend voor de boeg dus snel nog even Redfall uitspelen. Ik zit toch aan de laatste missie/baasgevecht dus lang zal dat niet duren. Daarna is het de beurt aan, ik heb de knoop doorgehakt, Resident Evil 4 Remake. Benieuwd of mijn zenuwen en angstspieren deze game wel aankunnen. Het zou minder horror maar meer actie/adventure zijn zeggen “ze” mij.

Qua series ga ik mijn vrouw eens een plezierke doen en meekijken naar Queen Charlotte: A Bridgerton Story op Netflix. Dat zou niet slecht zijn zegt. En aangezien zij vaak meekijkt naar series die ik kies, zal ik nu eens meekijken met haar. Het ene plezier is het andere waard zegt het spreekwoord. Het huwelijk van de jonge koningin Charlotte en koning George van Engeland is het begin van een episch liefdesverhaal en verandert de high society in deze ‘Bridgerton’-prequel.


MrRolfson

Het weekend is voor mij al even aan de gang en dat is ook de reden waarom ik bij het verschijnen van dit bericht samen met mijn kinderen in de Efteling vertoef. Dat is naar mijn mening nog altijd een van de mooiste en beste themaparken op het Europese vasteland. Villa Volta, met mijn favoriete soundtrack, staat sowieso op het menu!

De rest van het weekend ga ik opnieuw naar een galaxy hier ver vandaan in Star Wars Jedi: Survivor. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik met m’n gezin ook lekker ga genieten van het goede weer. Tzal wel zijn!


auron_sagara

Het weekend is voor mij al sinds woensdagnamiddag aan de gang. Ik moet eerlijk toegeven dat dit me zeer gunstig uitkwam, want ik ben nog steeds volop bezig met de review van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Het spel is dan ook gigantisch, dus kan ik deze extra tijd nog gebruiken, alvorens ik de review dit weekend afwerk. Weldra staat deze dan ook op onze website.

Tussen alle tijd dat ik spendeer in Hyrule, ben ik terug bezig met de laatste seizoenen van Stargate SG-1 en ook de eerste van Stargate Atlantis. Met het vrouwtje zijn we bezig met het tweede seizoen van de Vlaamse reeks De Bunker.


RoMa

Nu Chivalry 2 bij de PS+ games van Mei zit, ben ik ook helemaal terug in de ban van deze medieval warfare game. Er is heel wat extra content sinds ik de game voor het laatst speelde. Ik neem dus met veel bravoure en overgave mijn zwaard weer op. Slagen, hakken en vierkantje spammen om te schreeuwen!

Het nieuwe seizoen van Fall Guys stelt me (voor het eerst) best teleur, dus ik weet niet hoeveel langer ik deze nog blijf spelen voorlopig. Ik heb me eindelijk Far Cry: Primal eens aangeschaft, de enige Far Cry die me nog ontbrak. Die verdient dus ook spoedig wat aandacht. Op Streamz ben ik aanbeland bij seizoen 4 van Boardwalk Empire. Ik blijf het zeggen: wat een topreeks.


High_LordWolnir

Op vrijdagavond trek ik naar de bioscoop om de nieuwste film van één van mijn favoriete regisseurs te kijken. En dan heb ik het over Beau is Afraid van Ari Aster. Het is een heel ander soort film dan wat ik van hem gewoon ben, dus ik ga met weinig verwachtingen naar daar. We zien het wel!

De Server Slam van Diablo IV was zoals ik vorige week al vermeldde mijn eerste kennismaking met de franchise. En ik ben helemaal verkocht. Ik ben enorm ongeduldig om vanaf 2 juni met de volledige game aan de slag te gaan. Om het wachten wat draaglijker te maken, heb ik begin deze week, jawel, Diablo III aangeschaft. Ondanks dat deze game meer dan tien jaar oud is, amuseer ik me rot. Het is de perfecte opvulling voor de komende twee weken.

In Call of Duty: Modern Warfare zit ik iets over halfweg wat betreft het binnenhalen van alle tiers van de Battle Pass. Met nog een kleine maand heb ik dus nog aardig wat werk voor de boeg. Dit weekend zullen de nodige potjes dus ook gespeeld worden.


Jim

Het Hemelvaartsweekend beloofd een mix te worden van eten, gamen en sporten. Vrijdag starten we met de voorbereidingen voor een vrijgezellenfeest en dit zal gepaard gaan met de nodige drankjes.

Zaterdag overdag jaag ik op de monsters en vampieren in Evil West. Hopelijk kan ik tegen het einde van dit weekend de game van mijn stapel backlog halen. S’avonds ga ik als een echte vampier raven in TRIX Antwerpen op Liquicity.

Zondag rustdag? Ik dacht het niet, want dan spring ik de koersfiets op om al de alcohol van voorbije nacht uit te zweten. Nadien nestel ik me in mijn zetel om verder The Boys te bingen op Amazon Prime. Wat is Butcher toch een zalig personage!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: