fbpx

Death Stranding is nu GRATIS verkrijgbaar in de Epic Games Store

Death Stranding

Ik het begin stond ik wat weigerachtig tegenover Death Stranding. Eens ik de game begon te spelen was ik echter helemaal verkocht. Ik deed er trouwens 57 uur over om de game uit te spelen. Nu is het aan jou!

Vanaf vandaag tot en met 25 mei kan je de game namelijk gratis claimen via de Epic Games Store. Het ideale moment om kennis te maken met deze bijzondere en unieke game van grootmeester Hideo Kojima.

Zo weet je een beetje hoe het voelt om als koerier of postbode te werken in een post-apocalyptisch landschap. Opgelet: zoals ik aan den lijve ondervond, pakjes leveren is nogal verslavend.

En als je dan toch in de Epic Games Store bent: de lentekoopjes met kortingen tot maar liefst 75 procent zijn aangebroken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: