fbpx

Claim Death Stranding vandaag helemaal gratis via de Epic Games Store

Death Stranding

De kerstfeesten zitten er stilaan op. Wie niet de cadeau gekregen heeft waar hij of zij op hoopte, moet misschien vandaag eens een bezoekje brengen aan de Epic Games Store.

Eerder lieten we al weten dat de Epic Games Store sinds 16 december elke dag een gratis game weggeeft en dit tot en met 29 december. Elke dag kan je om 17:00 uur Belgische tijd volledig gratis een nieuwe game aan jouw bibliotheek toevoegen. Na 24 uur vervalt deze kans en komt er een nieuwe game ter beschikking.

En op kerstdag geeft de Epic Games Store wel een heel mooie game weg. Vanaf nu tot en met 26 december 16:59 uur Belgische tijd kan je gratis en voor niks Death Stranding downloaden. Doe dit zeker indien je een pc of laptop ter beschikking hebt.

Binnen onze crew wordt Death Stranding meer dan gesmaakt. Een opvolger van de game werd onlangs tijdens de Game Awards gepresenteerd. Het ideale moment dus om deze game een kans te geven.

Death Stranding verscheen in november 2019 voor PlayStation 4. Een jaar later kwam de game ook op pc uit. Intussen kreeg de game een Director’s Cut.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS ร  la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: