Death Stranding 2 bevestigd voor PlayStation 5

death-stranding-2.jpg

De eerste trailer voor Death Stranding 2 werd getoond tijdens The Game Awards, waar Hideo Kojima aanwezig was. De trailer heeft Léa Seydoux in de hoofdrol, die in het eerste spel het personage Fragile speelde.

Drie werf hoezee want we weten nu ook dat Norman Reedus en Troy Baker terugkeren. Na de première van de trailer zei Kojima dat hij nog niet klaar was om meer details over het spel te onthullen. Kojima had het verhaal geschreven vóór de pandemie, maar nadat hijde pandemie had meegemaakt, heeft hij het hele verhaal gewoon helemaal opnieuw geschreven.

Death Stranding verscheen in 2019 op PlayStation 4 en kwam later ook uit op PlayStation 5 en pc. Het is de eerste game die Kojima ontwikkelde met zijn studio Kojima Productions nadat hij de banden brak met uitgever Konami, waar hij de Metal Gear-reeks voor ontwikkelde. 

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.