Maak kennis met de gigantische Kemono in nieuwe Wild Hearts-trailer

EA Originals en Koei Tecmo hebben tijdens The Game Awards de nieuwe Wild Hearts-trailer “Ferocious Creatures” getoond. Deze geeft jagers een beter beeld van de gigantische Kemono waarmee ze de strijd aangaan. De AAA-hunting game is vanaf 17 februari 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Kemono zijn reusachtige beesten die met hun omgeving zijn vergroeid en vormen een reële bedreiging voor het fantasielandschap van Azuma. Ze gebruiken dus de kracht van de natuur om de omgeving naar hun hand te zetten en voor hun territorium te strijden.

Spelers komen tijdens het doorkuisen van de wereld in Wild Hearts allerlei soorten Kemono tegen, denk hierbij aan door planten bezielde eekhoorns, het enorme wilde Kingtusk-zwijn en nog veel meer. De nieuwe trailer toont drie van de machtigste Kemono waartegen spelers het gaan opnemen, waaronder Deathstalker: de woeste wolf, Amaterasu: de reuzenhavik en Golden Tempest: de woeste, meedogenloze tijger met zijn tornado van zand en goud.

In Wild Hearts reizen spelers door Azuma als eenzame wolf of vormen ze roedels met maximaal twee vrienden dankzij de coöp- en crossplay-features van de game op alle platformen. Spelers kunnen hun gevechtsplannen uitbreiden en speciale missies aannemen, terwijl ze in roedels jagen, zich aansluiten bij andere jagers in de wereld of het alleen tegen Kemono opnemen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)